EUC Lillebælt

Privacy Policy




&lt;iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NL53KXW" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"&gt;&lt;/iframe&gt. HTX EUD/EUX AMU-Kurser Om os Kontakt Bliv elev HTX EUD/EUX AMU-Kurser Om os Kontakt For virksomheder English For elever For medarbejdere Brobygning HTX Tilbage Om HTX Studieretninger Fag og valgfag Uddannelsens opbygning Studierejser For elever på HTX Studievejledning Årskalender Medarbejdere Eliteidræt Praktiske informationer Åbent Hus EUD/EUX Tilbage EUD/EUX Videreuddannelse Elevhåndbog Medarbejdere Studievejledning EU Socialfondsprojekter Internationalisering Skolepraktik Skolepraktikcenter Videnscenter AMU-Kurser Tilbage AMU-Kurser Total koncept Kontakt Tilmelding Praktiske informationer Om os Tilbage Om os Personale Mål og strategier Organisation Udbudspolitik Evaluering Lokale uddannelsesvalg Elevråd Udlejning Kantine Privatlivspolitik Cookiepolitik Job på EUC Lillebælt Skolehjem Kvalitet <p> <strong>EUC Lillebælt</strong> </p> <p>Teknikervej 2, <br>7000 Fredericia</p> <p>Tlf. +45 7920 1111<br>Fax +45 7920 1112<br>E-mail info@eucl.dk</p> <p>CVR 68501113<br>EAN 5798000553927</p> <p>Facebook<br>Instagram<br>Linkedin</p> <ul> <li> HTX <ul> <li>Tilbage</li> <li> Om HTX Studieretninger Fag og valgfag Uddannelsens opbygning Studierejser For elever på HTX Årskalender Studievejledning Medarbejdere Eliteidræt Praktiske informationer </li> </ul> </li> <li> EUD/EUX <ul> <li>Tilbage</li> <li> EUD/EUX Videreuddannelse Elevhåndbog Medarbejdere Studievejledning EU Socialfondsprojekter Internationalisering Skolepraktik Skolepraktikcenter Videnscenter </li> </ul> </li> <li> AMU-Kurser <ul> <li>Tilbage</li> <li> AMU-Kurser Total koncept Kontakt Tilmelding Praktiske informationer </li> </ul> </li> <li> Om os <ul> <li>Tilbage</li> <li> Personale Mål og strategier Organisation Udbudspolitik Evaluering Lokale uddannelsesvalg Elevråd Udlejning Kantine Privatlivspolitik Cookiepolitik Job på EUC Lillebælt Skolehjem Kvalitet </li> </ul> </li> <li> Kontakt </li> <li> Bliv elev </li> <li> For virksomheder </li> <li> English </li> <li> For elever </li> <li> For medarbejdere </li> <li> Brobygning </li> </ul> <p> <strong>EUC Lillebælt</strong> </p> <p>Teknikervej 2, <br>7000 Fredericia</p> <p>Tlf. +45 7920 1111<br>E-mail info@eucl.dk</p> <p>CVR 68501113<br>EAN 5798000553927</p> <p>Facebook<br>Instagram<br>Linkedin</p> Bliv elev Privatlivspolitik EUC Lillebælt værner om den enkeltes privatliv og oplysninger. Privatlivspolitik <p>Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i en undersøgelse m.v.</p> <p>Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges alene til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.</p> <p>I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er ukorrekte eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.</p> <p>Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.</p> <p> <strong>EUC Lillebælt</strong> </p> <p>Teknikervej 2, <br>7000 Fredericia</p> <p>Tlf. +45 7920 1111<br>E-mail info@eucl.dk</p> <p>CVR 68501113<br>EAN 5798000553927</p> <p>Facebook<br>Instagram<br>Linkedin</p> HTX Om HTX Studieretninger Fag og valgfag Uddannelsens opbygning Studierejser For elever på HTX Årskalender Studievejledning Medarbejdere Eliteidræt Praktiske informationer EUD/EUX Videreuddannelse Elevhåndbog Medarbejdere Studievejledning EU Socialfondsprojekter Internationalisering Skolepraktik Skolepraktikcenter Videnscenter AMU-Kurser AMU-Kurser Total koncept Tilmelding Kontakt Praktiske informationer Om os Personale Mål og strategier Organisation Udbudspolitik Evaluering Lokale uddannelsesvalg Elevråd Udlejning Kantine Privatlivspolitik Cookiepolitik Job på EUC Lillebælt Skolehjem Kvalitet For virksomheder English For elever For medarbejdere Brobygning We use cookies We use cookies to give the best possible experience on our website. When you choose to accept, you accept our use of cookies.<br> <br>When you accept our cookies, you accept that our partners can handle your data and target ad's to you. We share the data with 3rd party partners within social media, add partners and analysis partners<br>You can always change your preferences by clicking on 'settings'. If your want to retract your consent go to the websites privacy politics. Settings If you don't want any third parties to handle your personal data and use them across the internet, then you can change your settings below: Necessary Necessary cookies help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies. Preferences Preference cookies enable a website to remember information that changes the way the website behaves or looks, like your preferred language or the region that you are in. Statistics Statistic cookies help website owners to understand how visitors interact with websites by collecting and reporting information anonymously. Marketing Marketing cookies are used to track visitors across websites. The intention is to display ads that are relevant and engaging for the individual user and thereby more valuable for publishers and third party advertisers. Se detaljer Allow selected Accept all




Comments:
On 2020-12-15 00:03:39 UTC, michielbdejong Staff wrote:

Crawled, old length: 4404, new length: 4454

On 2020-12-15 00:54:47 UTC, michielbdejong Staff wrote:

Crawled, old length: 4454, new length: 5905